DRUGI KRUG LOKALNIH IZBORA – VAŽNA OBAVIJEST

Poštovani korisnici i članovi obitelji korisnika,

Rješenjem o određivanju biračkih mjesta na području Grada Zagreba, donesenom od Izbornog povjerenstva Grada Zagreba, Dom za starije osobe Trešnjevka Zagreb nije određen kao biračko mjesto na predstojećim lokalnim izborima 16. i 30. svibnja 2021.

Korisnici će glasati na biračkim mjestima prema mjestu njihova prebivališta – o adresi biračkog mjesta mogu se informirati kod socijalnih radnica koje će te dane biti na raspolaganju za sva pitanja i nedoumice ili na oglasnim pločama u Domu. Također, popis biračkih mjesta u Gradu Zagrebu s pripadajućim adresama prebivališta dostupan je na sljedećoj poveznici:

Rješenje o određivanju biračkih mjesta u Gradu Zagrebu

Iznimno, u nedjelju, 30. svibnja, članovi obitelji korisnika u II. i III. stupnju usluge moći će ući u Dom bez prethodne najave, uz obavezno poštivanje propisanih epidemioloških mjera (donijeti i koristiti vlastitu zaštitnu opremu – masku, jednokratne ogrtače i nazuvke, proći dezinfekcijsku barijeru, dezinficirati ruke na ulazu u Dom, pristati na mjerenje tjelesne temperature) isključivo kako bi odveli korisnike na glasanje.

Hvala na razumijevanju!

Dom za starije osobe Trešnjevka Zagreb

 

Skip to content