PRODUŽENJE TRAJANJA ZABRANE POSJETA KORISNICIMA I IZLAZAKA KORISNIKA IZ DOMA

 

Poštovani korisnici i članovi obitelji korisnika, poštovani posjetitelji,

Sukladno Odluci o izmjeni Odluke o uvođenju nužnih epidemioloških mjera za područje Grada Zagreba donesenoj od Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske 30.12.2020., produžuju se nužne epidemiološke mjere do 31. siječnja 2021. godine:

  • zabranjeni su posjeti korisnicima Doma
  • zabranjeni su izlasci korisnika izvan Doma
  • korisnici mogu otići u obitelj na vrijeme duže od 5 dana, uz obvezu dostave negativnog nalaza na SARS-CoV-2, te uz poštovanje dodatnih mjera opreza (izbjegavanje kontakta s ostalim korisnicima u trajanju od 14 dana ili sl.) po povratku.

 

Dozvoljena je dostava hrane, higijenskih potrepština, namirnica i ostalih potrepština zapakiranih u originalnom pakiranju s odgovarajućim rokom trajanja.

Potrepštine se predaju na samom ulazu kod pružatelja usluga. Zaprimaju ih osobe koje rade na porti u vremenu:

ponedjeljkom, srijedom, petkom od 10 do 12 sati i od 17 do 18 sati,

subotom od 10 do 12 sati.

Donositelji potrepština su dužni dezinficirati svaki omot u vrećici, sve zajedno staviti u jednu vrećicu,  2x je zavezati i nalijepiti na nju papir s točnim podacima korisnika kojemu je namijenjena (ime i prezime, broj sobe).

Na porti je i bilježnica u koju portir i osoba koja predaje vrećicu potpisuju: predaju i primitak, te datum – uz naznaku da je vrećica preuzeta bez otvaranja i 2x zavezana, s nalijepljenim papirom s točnim podacima korisnika kojemu je namijenjena.

 

Važna napomena: Paketi koji nisu u jednoj vrećici, nisu dezinficirani i nisu odgovarajuće označeni podacima o korisniku neće se primati.

Hvala na razumijevanju i suradnji!

Dom za starije osobe Trešnjevka Zagreb

 

Izjava za izlazak kod obitelji

Izjava za povratak u Dom

 

 

Skip to content