Dostava potrepština korisnicima

Poštovani članovi obitelji korisnika,

Sukladno Uputama za sprječavanje i suzbijanje epidemije COVID-19 za pružatelje socijalnih usluga u sustavu socijalne skrbi objavljenima 02.07.2020. godine i Izmjenama i dopunama Uputa objavljenima 17.07.2020. godine od Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku

dozvoljena je dostava hrane, higijenskih potrepština, namirnica i ostalih potrepština zapakiranih u originalnom pakiranju s odgovarajućim rokom trajanja.

Potrepštine se predaju na samom ulazu kod pružatelja usluga. Zaprimaju ih osobe koje rade na PORTI u vremenu:

ponedjeljkom, srijedom, petkom od 10 do 12 sati i od 17 do 18 sati,

subotom od 10 do 12 sati.

Donositelji dozvoljenih potrepština su dužni dezinficirati svaki omot u vrećici, sve zajedno staviti u jednu vrećicu,  2x je zavezati i nalijepiti na nju papir s točnim podacima korisnika kojemu je namijenjena (ime i prezime, broj sobe).

Na PORTI je i bilježnica u koju portir i osoba koja predaje vrećicu – potpisuju: predaju i primitak, te datum – uz naznaku da je vrećica preuzeta bez otvaranja i 2x zavezana, s nalijepljenim papirom s točnim podacima korisnika kojemu je namijenjena.

 

Važna napomena: Paketi koji nisu u jednoj vrećici, nisu dezinficirani i nisu odgovarajuće označeni podacima o korisniku neće se primati.

Hvala na razumijevanju!

Dom za starije osobe Trešnjevka Zagreb

Skip to content