Važno! Dostava potrepština korisnicima

Poštovani članovi obitelji korisnika,

Sukladno Uputama za sprječavanje i suzbijanje epidemije COVID-19 za pružatelje socijalnih usluga u sustavu socijalne skrbi objavljenima 26.06.2020. godine od Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku,

dozvoljena je dostava higijenskih potrepština, namirnica i ostalih potrepština zapakiranih u originalnom pakiranju s odgovarajućim rokom trajanja. Dopuštena je dostava namirnica koje ne zahtijevaju posebno skladištenje (hladnjak, zamrzivač).

Potrepštine se predaju na samom ulazu kod pružatelja usluga (uz zabranu ulaska u Dom). Zaprimaju ih osobe koje rade na PORTI u vremenu:

 ponedjeljkom, srijedom i petkom od 10 do 12 sati i od 17 do 18 sati.

Donositelji dozvoljenih potrepština su dužni dezinficirati svaki omot u vrećici, sve zajedno staviti u jednu vrećicu,  2x je zavezati i nalijepiti na nju papir s točnim podacima korisnika kojemu je namijenjena (ime i prezime, broj sobe).

Na PORTI je i bilježnica u koju portir  i osoba koja predaje vrećicu – potpisuju: predaju i primitak, te datum – uz naznaku da je vrećica preuzeta bez otvaranja i 2x zavezana, s nalijepljenim papirom s točnim podacima korisnika kojemu je namijenjena.

 

Važna napomena: Paketi koji nisu u jednoj vrećici, nisu dezinficirani i nisu odgovarajuće označeni podacima o korisniku neće se primati.

Hvala na razumijevanju!

Dom za starije osobe Trešnjevka Zagreb